U Zasadbregu je održano Općinsko vatrogasno natjecanje, a potom se gledala utakmica!

Dana 15. svibnja 2024. godine na nogometnom terenu NK Zasadbreg 77, održalo se Općinsko vatrogasno natjecanje u organizaciji Vatrogasne zajednice Općine Sveti Juraj na Bregu i Općine Sveti Juraj na Bregu.

Započelo je u 14:00 sati, gdje su ekipe s područja općine okušale svoje snage i nastojale izboriti najbolji rezultat. U konačnici, u muškoj A kategoriji najbolji je bio Zasadbreg, potom Lopatinec i Brezje, dok je u muškoj B kategoriji najbolji bio Zasadbreg, Lopatinec, te Vučetinec i Mali Mihaljevec. U ženskoj A kategoriji nenadmašne su bile članice DVD-a Zasadbreg, do su u ženskoj B kategoriji najbolji plasman imale članice DVD-a Vučetinec, a iza njih slijedio je Mali Mihaljevec.

U sklopu natjecanja bilo je organizirano i gledanje utakmice za sve mještane, a članovi NK Zasadbreg 77 bili su zaduženi za organizaciju hrane i pića. Kuhao se grah, ali pekli su se i languši, dok je uoči utakmice prisutne zabavljao glazbeni sastav „LSD.“

Događanju je prisustvovao i sam načelnik općine Anđelko Nagrajsalović, a za kraj večeri, unatoč porazu reprezentacije, zajedništvo nije oslabilo.

preneseno s: www.medjimurski.hr
objavila/foto: Blanka Lozić

Scroll to Top Skip to content