Mađari Kovacs-Istovics osvojili 3. Međimurski Rally

Mađarska posada Kovacs-Istovics osvojila je 3.Međimurski Rally. Oni su 11 brzinskih ispita u Čakovcu i gornjem Međimurju svladali u vremenu 50:04,2. Na drugom su mjestu, s ukupnim vremenom 51:59,7, njihovi sunarodnjaci Szilagy-Balai koji voze za zagrebački AK Delta, dok je treća bila hrvatska posada Lončarić-Vojvodić s vremenom 53:57,7. Nastupilo je ukupno 36 posada iz Hrvatske, Slovenije, Mađarske i Italije čije su vožnje uz staze privukle veliki broj gledatelja.

Organizatori iz AK BLackListed koji su cijelo natjecanje odlično proveli, uz tehničku podršku AK Delta Zagreb, bili su zadovoljni učinjenim. Na jučerašnjem proglašenju pobjednika na čakovečkom Trgu Republike predsjednik kluba Siniša Baksa zahvalio je svima koji su pomogli organizaciju ovog zahtjevnog relija.

– Možemo reći da je sve u svemu bilo jako dobro i zadovoljni smo što se nakon 17 godine pauze rally u potpunosti vratio na međimurske ceste. Vjerujem da ćemo na temelju ovogodišnje utrke početi graditi jedno tradicionalno natjecanje i već sljedeće godine očekujemo 10-15 posada više. Vozači su, također, bili jako zadovoljni, a nadam se da će se slovenska posada, koja je izletjela na treningu, brzo oporaviti. Zahvaljujem Međimurskoj županiji, Gradu Čakovcu, svim jedinicama lokalne samouprave, turističkim zajednicama i sponzorima što su podržali ovaj projekt te se nadam da će nas svi ubuduće još ozbiljnije shvatiti, jer projekt je jako skup i zahtjevan te traži uključivanje velikog broja ljudi. Hvala i AK Delta na ogromnoj pomoći u organizaciji utrke i siguran sam da će buduća natjecanja biti još bolja, rekao je Baksa.

preneseno s: www.medjimurski.hr
objavio/foto: Miljenko Ovčaraktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content