U PONEDJELJAK 6. MEĐIMURSKI TRAIL ČAKOVEC – ŠTRIGOVA

Uskrsni ponedjeljak ove će godine za sve ljubitelje trčanja ili hodanja biti u znaku održavanja 6. Međimurskog traila od Čakovca preko Sv.Jurja na Bregu do Štrigove, a koje će organizirati AK Međimurje u suradnji s Planinarskim društvom Bundek. Bundeki su se pobrinuli da staza duljine 10 km do crkve Sv.Jurja na Bregu te ona dulja od 26 km do Štrigove, bude dobro označena a atletičari će odraditi organizaciju utrke. Start za obje duljine je predviđen za 9 sati na Trgu Republike u Čakovcu. Prijave su otvorene do samog starta ali preporučamo on-line prijavu koja je otvorena do petka 29.3. radi rezervacije mjesta u autobusu koji vozi trkače iz Štrigove i Sv. Jurja na start prije utrke.

Najbolji način da se “obračunamo” s zarađenim kilama u vrijeme Uskršnjih blagdana je da se u ponedjeljak pojavimo na startu ovogodišnjeg 6. po redu Međimurskog traila.

Vidimo se !

detaljno o svemu provjerite na:

https://akm.hr/…/016-2024%20RASPIS%206.Me%C4%91imurski…

prijave:

https://www.utrka.com/utrke/medimurskitrail/2024/info/



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content