Najavljujemo: C2C Gravel 2024

U subotu 20. travnja na rasporedu je četvrto izdanje međimurske gravel avanture. Kao i prošli puta, možeš odabrati između dulje i kraće trase između Mure i Drave…

Gravel entuzijasti i entuzijastice iz Hrvatske i inozemstva mogu se 20. travnja pridružiti četvrtom izdanju rekreativne vožnje “C2C – Coast to Coast” na makadamskim cestama između Mure i Drave. Ovaj nezaboravan događaj nudi izbor dviju maratonskih staza – 75 i 100 km – na lijepo uređenim makadamskim cestama Međimurja.

Otkrij Međimurje na dva kotača

Kratka staza od 75 km idealna je za one koji žele uživati u ljepotama Međimurja bez prevelikog napora, dok će se iskusniji biciklisti vjerojatno željeti okušati na duljoj trasi od 100 km.

C2C Gravel nudi jedinstvenu priliku za upoznavanje skrivenih čari Međimurja. Vožnja kroz šume, vinograde i uz rijeke Muru i Dravu pruža veličanstvene vidike i nezaboravno iskustvo.

Održivost u fokusu 

C2C Gravel promiče održivost i poštivanje prirode. Staze su pažljivo odabrane da ne ometaju lokalnu zajednicu i životinjski svijet.

Ranč Curek, Pleškovec

Pridružite nam se i ove godine na Coast to coast gravel između obala Mure i Drave. Otkrijte (opet) međimurski kraj na jedinstveni i drugačiji način po manje poznatim stazama i cestama, podalje od uobičajenih turističkih ruta. Na raspolaganju su 2 potpuno novo trasirane staze. Okupljamo se i družimo ponovno u istom prirodnom okruženju općine Sveti Juraj na Bregu, podno najvišeg vrha, Mohokosa. Ali ovaj puta smo u grabi, na Ranču Curek, udaljenom samo 1 km od prošlogodišnje lokacije.

Nenad Ciglar, organizator

Coast2Coast Gravel 2024: Najvažnija pravila

  • – Mjesto okupljanja i starta gravel maratona je kod ranča Curek u Pleškovcu, 40311 Lopatinec (HR).
  • – Cjelokupni C2C gravel događaj dobrovoljnog i rekreativnog karaktera i pravo prijave imaju sve
    osobe starije od 18 godina.
  • – Staza C2C maratona NIJE označena putokaznim oznakama. Svaki sudionica / sudionik putem weba
    dobiti će na raspolaganje gpx datoteku trase za preuzimanje.
  • – Staza nije zatvorena za promet i potrebno je poštivati prometne propise ZoSPC i uputstva redara ili
    volontera.

Vremenski raspored – 22. 04. 2023.

  • – Subota, 20.04.2024. od 08:30 h do 09:45 h okupljanje, upis u startnu listu, okrijepa, pripreme za maraton i fotografiranje
  • – 10:00 h Start vožnje
  • – 10:00 h – 17:00 h vožnja gravel maraton Coast to Coast
  • – 13:00 h – 17:00 h dolazak sudionika u cilj sa obiju staza
  • – 14:00 h – 18:00 h obrok u cilju i druženje
  • – 18:00 h – završetak manifestacije

Prijave i pravilnik provjeri na ride-gravel.me/c2c-2024

C2C Gravel na društvenoj mreži: facebook.com/Ride.Gravel.me

preneseno s: www.mtb.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content