Općina Sveti Juraj na Bregu završila je provođenje Javnog poziva u digitalnom okruženju

Ovih dana Općina Sveti Juraj na Bregu uspješno je zaključila provođenje Javnog poziva za sufinanciranje projekata, programa i manifestacija udruga u 2024. godini. Novost u ovom pozivu je bila ta što je cijeli postupak proveden putem digitalne platforme HRcity. Udrugama je omogućeno da  putem digitalnog sustava dostavljaju prijavnu dokumentaciju za jednu ili  više svojih prijava programa i projekata.

Općina je zaprimila više od 60 prijava, za razne projekte i programe. Za vrijeme trajanja prijava, Općina je osigurala stručnu i tehničku podršku svim članovima udruga koji su imali bilo kakvih pitanja o načinu korištenja digitalnog sustava i načinu dostave prijavne dokumentacije.

Odluka o ovakvom načinu provođenja Javnih poziva i natječaja, Općina je donijela u svojim strateškim dokumentima koji prate nacionalne smjernice razvoja i rada lokalnih uprava. Digitalnom provedbom  javnih poziva i natječaja, Općina Sveti Juraj na Bregu među prvima je u Međimurju prihvatila ovakav načina rada.

Osim što je postupak uvelike ubrzao i automatizirao obradu prijavnih dokumenata udruga, osigurana je transparentnost poziva za sve prijavitelje.

Ovo je još jedan mali iskorak u unapređenju rada Općine Sveti Juraj na Bregu, a sve u cilju daljnjeg razvoja cijele njene zajednice.

preneseno s: www.medjimurski.hr
objavio: HRcity
foto: HRcity



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content