Streljački međunarodni turnir u Ormožu i turnir u Čakovcu

MEĐUNARODNI TURNIR U ORMOŽU

               Na međunarodnom juniorskom streljačkom  turniru koji se minulog petka i subote održao u Ormožu, ekipa Zelenbora iz Brezja je osvojila drugo mjesto sa postignutih 1229,5 kruga. Od 22 ekipe koje su nastupile na natjecanju, bolja je bila jedino ekipa iz slovenskog mjesta Ruše za dva kruga.

               U finalu su sjajno gađali naši juniori, te je prvo mjesto osvojio Luka Jambreuš, dok je drugi bio Bruno Lovrenčić. Anamarija Turk je u finalu osvojila peto mjesto nakon najboljeg rezultata u kvalifikacijama (414,9 krugova).

TURNIR OLIMPIJSKIH NADA – ČAKOVEC

               Turnir olimpijskih nada održan je u Čakovcu, te je okupio rekordna 138 natjecatelja iz 30-ak klubova. Od međimurskih sportaša najbolji rezultat je postigla Sara Novak, članica SK Zelenbor Brezje, koja je s 592,2 krugova osvojila brončanu medalju.aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content