U Zasadbregu priredbom pozdravili jesen

Proteklog vikenda KUU Zasadbreg održala je 23. puta za redom priredbu “Pozdrav jeseni”.

Program se odvijao u Domu kulture. Mnogobrojna publika uživala je u programu u kojem su sudjelovali; Dječja folklorna sekcija koju je za nastup pripremila voditeljica Barbara Dunjko.

Folklorna sekcija pod vodstvom Hrvoje Horvata. Vokalna sekcija sa voditeljicom Ivanom Tkalec. Tamburaška sekcija koju je za nastup pripremio prof. Miroslav Novak. Po prvi puta publici se predstavio i oduševio, tamburaš Matija Žganec koji je svirao cimbule.

Matijiu je za nastup na cimbulama pripremio Josip Brdar.

Uz domaćine na priredbi su sudjelovali i KUD Sumarton iz Mađarske, koji su se predstavili sa koreografijom Bunjevačkih plesova. Za malo smijeha pobrinuo se komičar “Štef z biciklom“, a na kraju za veseli štimung pobrinula se glazbena skupina “Einlegeri” koji su uz međimurske pjesme otpjevali i svoju autorsku. Druženje i vesela atmosfera uz pjesmu i ples nastavila se i nakon programa.

preneseno s: www.medjimurski.hraktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content