Mališane iz vrtića “Jurovska pčelica” u Lopatincu posjetila policijska službenica

Prošlog ponedjeljka, 2. listopada 2023. godine policijska službenica Policijske postaje Čakovec, Margareta-Martina Cvetković posjetila je mališane iz dječjeg vrtića “Jurovska pčelica” u Lopatincu.

Tom prilikom mališanima iz dječjih skupina “Pandice”, “Zvjezdice” i “Zmajčeki” održala je zabavno i edukativno predavanje o sigurnom kretanju pješaka u prometu, prelaženja ceste na siguran način, pravilno vezanje djece u auto sjedalici, razgovor s nepoznatim osobama itd. Također, približila im je zanimanje policajac te im je na slikovit način pokazala što i kako rade policijski službenici te što sve sadrži službeno policijsko vozilo.

Na kraju edukativnog druženja, policijska službenica podijelila je djeci slatkiše i promotivne materijale Policijske uprave međimurske (reflektirajuće trakice) koji su razveselili mališane.

preneseno s: www.medjimurski.hr
objavio: PU međimurska
foto: PU međimurskaaktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content