SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA Kako usporiti promet i urediti stajališta?

U četvrtak, 28. rujna navečer, u domu mladeži u Lopatincu održana je sjednica Općinskog vijeća Svetog Jurja na Bregu

Dnevni red počeo je aktualnim satom na kojem se pričalo o potrebi daljnjeg uređenja autobusnih stajališta na lokacijama gdje je to moguće te mogućnostima usporavanja prometa na pojedinim dionicama diljem općine.

Načelnik Anđelko Nagrajsalović potom je kazao kako će idućeg tjedna biti potpisan ugovor za uređenje područne škole u Zasadbregu, odakle će djeca jedno vrijeme putovati u matičnu školu u Pleškovcu.

– Za mjesec dana trebali bi dobiti i građevinsku dozvolu za dogradnju dječjeg vrtića u Brezju te bi radovi mogli krenuti početkom slijedeće godine – dodao je.

Potom su prihvaćeni polugodišnji izvještaji o izvršenju proračuna i radu načelnika, kao i izvještaji o vatrogasnim aktivnostima uoči i za vrijeme žetvene sezone.

Općina će, odučeno je, sufinancirati radne materijale osnovno i srednjoškolcima iznosom koji se kreće između 40 i 70 eura.

preneseno s: www.emedjimurje.hr
objavio/foto: Izak Vrtarićaktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content