Dani sela Mali Mihaljevec ponovo okupili sve Udruge i generacije

Dani sela Mali Mihaljevec zabavna je manifestacija koja se već deset godina organizira u ovom lijepom selu. Ove je godine održana u petak, 1.9. i u subotu 2.9. Započelo je s turnirom u nogometu i sportskim igrama koje su se igrale u petak popodne, a nastavilo se u subotu odbojkom na vodi. U petak navečer moglo se i zaplesati i zapjevati uz tamburaški sastav “Podrumari”, a članice Društva žena pripremile su fine langoše. U subotu su u ponudi bili i lignje, krumpir ispod peke, bečki odrezak, te razni kokteli i osvježavajuća pića.

Dane sela organiziraju sve udruge Malog Mihaljevca zajedno, a pokrovitelj je Općina Sveti Juraj na Bregu. Dobra organizacija zahvaljujući izvrsnom slaganju svih mještana i ove je godine osigurala dobru zabavu i razonodu za sve posjetitelje.

preneseno s: www.mnovine.hr
objavila: Aleksandra Sklepićaktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content