US car picnic oduševio brojnim automobilima

U petak, 25. kolovoza, započelo je novo izdanje susreta Američkih automobila ‘US Car Picnic’ u organizaciji Udruga ‘US Car Picnic’ i St. George Hills – Klub Američkih Automobila iz Lopatinca.

Nakon odgađanja festivala zbog prevelikih kiša uspješno je pogođen novi datum. Idilična Međimurska lokacija u Brezju gdje je tradicionalni Forestland festival namamila je mnoge mještane i posjetitelje da dođu posjetiti novo izdanje susreta Američkih automobila.

Posjetitelji su ostali oduševljeni bogatim izborom automobila, motora i cjelokupnom organizacijom koja je ponovno smještena na prostoru ‘Forestland parka’.

Manifestacija “US Car Picnic” poznata je po impresivnom odabiru američkih automobila koji se prostiru kroz različite periode i stilove. Od klasika iz 50-ih godina do reprezentativnih modela iz ere muscle automobila, ova godina nije izostavila da pokaže raznolikost i bogatstvo automobilskog nasljeđa. Svaki automobil je predstavljen s posebnom pažnjom prema detaljima i ljubavlju prema restauraciji.

Od 12 sati službeno je otvoren festivalski program dok je prvi bend ‘Rana Esculenta’ počeo svirati poslije 18 sati. U 21 sat na pozornicu su stigli ‘The Bad Weak’, a u ponoć su nastupili ‘Donkey Hot’.

U subotu od 14 sati dijelio se besplatni grah te su kasnije organizirana natjecanja u različitim kategorijama vezanim uz automobile. Od 16 sati krenuo je veliki kružni ‘Deflie’ automobila i motora diljem Međimurja. U 18 sati također počeo je svirati bend ‘Zibe unplugged’,  a nakon njega 4U Acustic Band i na kraju ‘Expendable Band’.

Ulaz je bio besplatan i moglo se proučiti rijetke i interesantne automobile i motore koji se ne viđaju često na našim cestama.

Za najmlađe posjetitelje bili su osigurani napuhanci i mini bungee jumping. Također, mogao se isprobati Zip line preko cijele lokacije.

Susret Američkih Automobila ‘US Car Picnic’ još jednom je potvrdio svoj status kao nezaobilazni događaj za sve ljubitelje oldtimera i američke automobilske kulture. Kroz svoju raznovrsnu i autentičnu ponudu, festival je uspio prenijeti strast prema automobilima i  spojiti ljude različitih interesa i generacija.

Galeriju pogledajte ovdje (US CAR PICNIC)

preneseno s: www.mnovine.hr
Foto: Mario Golenko

Scroll to Top Skip to content