SVETI JURAJ NA BREGU Kada Danijela krene, svi je slijede

Udruga sportske rekreacije Sport za sve Sveti Juraj na Bregu okuplja članove koji su redom zaljubljenici u rekreaciju, a unatrag nekoliko godina preferiraju nordijsko hodanje

– Naše Međimurje ima prekrasne staze. Svjež zrak, zabavno društvo i štapovi za nordijsko hodanje su sve što vam je potrebno za dobru rekreaciju. U našem društvu se pješači upravo po tom receptu, rekli su nam Danijela Škrobar, Darijo Repalust i predsjednica Udruge Mirjana Ferlin Srnec.

Danijela Škrobar je ujedno i trenerica nordijskog hodanja već 10 godina, a barem jednom tjednu vodi svoju ekipu stazama gornjeg Međimurja. 

– Općenito se danas  malo ljudi bavi bilo kakvom fizičkom aktivnošću pa smo sretni kad nam se na treninzima, pješačenjima pridruže novi članovi. Zanimljivo je ipak što se na rekreativne aktivnosti odlučuju osobe u srednjim i starijim godinama, dok je  mlade teže izvući iz kuće, rekla je Danijela.

*Preuzeto iz Lista Međimurje br. 3551

preneseno s: www.emedjimurje.hr
objavila: Martina Kovač Radmanić



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content