SVETI JURAJ NA BREGU Poznati su dobitnici općinskih nagrada

U domu mladeži u Lopatincu je 30. ožujka održana sjednica Općinskog vijeća Svetog Jurja na Bregu. Dnevni red bio je opsežan, sadržavao je čak 32 točke.

Počelo je aktualnim satom tijekom kojeg je vijećnik Tihomir Karničnik pitao može li se asfaltirati pristup SRC-u Rogoznica u Vučetincu, gdje je preselila škola nogometa. Vijećnika Josipa Novaka pak je još jednom zanimala mogućnost sanacije i poboljšanja makadamskog puta koji povezuje Vodeninski vrh u Frkanovcu s lovačkim domom LD-a Zec, što uvelike skraćuje put prema Čakovcu.

Nakon aktualnog sata usvojen je izvještaj o izvršenju lanjskog proračuna s mnogim popratnim dokumentima, kao i izvještaj o radu načelnika Anđelka Nagrajsalovića. Zamjenik Damir Novak potom je predstavio nekoliko “protupožarnih” točki, a prihvaćeni su i plan gospodarenja otpadom, izvještaj o radu koncesionara…

Vijećnicima je predstavljena konačna verzija trećih izmjena i dopuna prostornog plana u kojoj se najveće promjene tiču širenja Gospodarske zone Brezje. Budući da je istekla desetogodišnja koncesija, raspisana je nova za dimnjačarske poslove na području općine.

Potom su predstavljeni ovogodišnji dobitnici općinskih nagrada. To su vatrogasna ekipa žene “B” DVD-a Mali Mihaljevec, Dječji vrtić Jurovska pčelica Lopatinec, mr. sc. Ivan Kutnjak, medicinska sestra Kornelija Mesarić, NK Hajduk Brezje i tvrtka AMP. Nagrade će biti predane uz Jurjevo, Dan općine Sveti Juraj na Bregu.

Za kraj sjednice izvještaj je podnio komunalni redar Kristijan Matoša. Kazao je kako i dalje imaju probleme s vlasnicima pasa pa izdaje kako usmene, tako i pisane opomene.

preneseno s: www.emedjimurje.hr
objavio: Izak Vrtarić



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content