DIGITALIZACIJA JAVNE UPRAVE: Na druženjima u Varaždinu i Sv. Jurju na Bregu LC-ovi stručnjaci spremno odgovarali na sva pitanja o uredskom poslovanju

Tijekom ovog tjedna održali smo dva regionalna druženja pod nazivom “Jesmo li spremni za novu Uredbu ili mislimo da jesmo?”. S korisnicima smo se susreli u Varaždinu i u Svetom Jurju na Bregu gdje smo razgovarali o svim novostima u poslovnim procesima nakon stupanja na snagu nove Uredbe o uredskom poslovanju te svim prednostima digitalizacije.

Brojnim sudionicima iz različitih organizacija naši su stručnjaci na praktičnim primjerima pojasnili koje alate trebaju koristiti u različitim situacijama i na koji način. Naš pravni konzultant Vedran Vukobrat, između ostalog, upozorio je na potencijalne opasnosti u slučaju da se ne uvede digitalno uredsko poslovanje ali i na izazove koji dolaze s digitalnom komunikacijom,  dok je naš voditelj poslovnog rasta Mladen Lovrić govorio o preduvjetima potrebnim za uspostavu novog oblika poslovanja te načinu prelaska iz starog oblika poslovanja u novi. 

Obuhvaćeni svi procesi rada uredskog poslovanja

Kako je predavanje bilo interaktivno, polaznici su imali i mogućnost postavljati pitanja, iznijeti svoja zapažanja i time dobiti odgovore na sve ono što ih je dodatno zanimalo. Na druženju su tako obuhvaćeni svi procesi rada u uredskom poslovanju, a sudionici su dobili cjelovitu sliku svih novosti koje je za sobom povukla nova Uredba o uredskom poslovanju.



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content