17. MEĐUNARODNA IZLOŽBA KARIKATURA

A gdje će drugdje, ako ne u Malom Mihaljevcu

Karikaturist i stručni suradnik Damir Novak iz Malog Mihaljevca bio je suorganizator izložbe na temu „Advent“ koja je bila postavljena u Domu kulture u Malom Mihaljevcu, ali i u školskoj sportskoj dvorani 18.12. u vrijeme Božićnog sajma Općine Sveti Juraj na Bregu.

Tražili su se najbolji. Glasala je publika, a najviše glasova dobila je karikatura Krešimira Kvešteka, drugo mjesto s istim brojem glasova dijele Hule Hanušić – Austrija i Zoran Tkalec, a 3. mjesto pripalo je Srećku Puntariću – Felixu.

Nakon podjele dječjih darova na otvorenom, izvučeno je troje između onih koji su glasali te primili prigodne nagrade, slatke pakete, unikatne radove udruge žena i 3 noćenja u toplicama Sveti Martin o svome trošku.

Pristiglo je 60 karikatura, a na izložbi je izloženo 20 najboljih prema stručnom žiriju u kojem su bile članice udruge žena Mali Mihaljevec.

preneseno s: www.medjimurski.hr
objavio: Malden Grubić

U prilogu nagrađene karikature i „fotke“ s izložbe.



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content