Održan 9. Božićni sajam Općine Sveti Juraj na Bregu

Deveti Božićni sajam Općine Sveti Juraj na Bregu nakon dvije godine stanke održan je u sportskoj dvorani u Pleškovcu. Tridesetak izlagača, uglavnom udruga i OPG-ova s područja Općine i susjednih naselja, predstavilo se zainteresiranoj publici sa svojim proizvodima i ručnim radovima,  a cijelu je priču zaokružio kulturno-umjetnički program. U programu su nastupila djeca iz dječjih vrtića Jurovska pčelica i Žibeki, Dječja folklorna sekcija KUU Zasadbreg i dječji zbor Župe Sveti Juraj na Bregu.

Na priredbi se okupilo preko tristo posjetitelja, a još ih je više obišlo štandove na kojima se mogao kupiti domaći med, mliječni proizvodi, rukom rađen nakit, kušati dobro vino ili jednostavno uživati u izlošcima. Svim posjetiteljima, predstojeće blagdane čestitali su župnik Danijel Bistrović i načelnik Općine Anđelko Nagrajsalović.



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content