Nakon odličnog vikenda, trening odradile na klizalištu

Još jedan uzbudljiv vikend je iza OK Štrigova.

Seniorke su u srijedu gostovale kod druge ekipe HAOK Zagreb i u drami od pet setova uspjele na kraju upisati tijesnu pobjedu. Unatoč svim problemima i nekompletnosti ekipe djevojke su pokazale pravo zajedništvo. U subotu su pak uvjerljivo slavile protiv ekipe iz Peklenice. Čvrstom igrom i bez previše grešaka svaki set su mirno privele kraju i ostvarile još jednu pobjedu i učvrstile svoju poziciju na tablici.

Mlađa ekipa je priredila pravi triler, kao da onaj protiv Brazila u petak nije bio dovoljan. Nakon izgubljena dva seta djevojke su pokazale karakter i borbenost, te nakon više od dva sata igre preokrenule utakmicu u svoju korist.

AOK ZAGREB II – OK ŠTRIGOVA 2:3 (25:23, 18:25, 25:19, 25:27, 15:17)

OK ŠTRIGOVA – OK PLAVI PEKLENICA 3:0 (25:13, 25:14, 25:15)

OK ŠTRIGOVA II – OK BEDEX II 3:2 (22:25, 20:25, 25:18, 25:23, 15:13)

Nakon sjajnog vikenda, sve dobne kategorije OK Štrigova odlučile su napraviti team building na klizalištu u Općini Sveti Juraj na Bregu.

“Za kraj jesenske sezone naše djevojke su se okušale u nečem malo drugačijem! Sve dobne skupine naših odbojkašica su danas uživale u božićnom ugođaju i klizanju”, poručili su iz OK Štrigova.

preneseno s: www.msm.hr
objavio: Nikola Lukman



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content