UMIROVLJENICI: S novom opremom u nove pobjede

Članovi Udruge umirovljenika podružnice Sveti Juraj na Bregu imaju se čemu veseliti. Čak četrdeset članova uz pomoć je sredstava općine Sveti Juraj na Bregu pod vodstvom načelnika Anđelka Nagrajsalovića dobilo nove trenirke.

Članovi Udruge umirovljenika unatoč svom umirovljenju ne staju. Druže se, putuju diljem Hrvatske, gostuju na kulturnim i sportskim događanjima, a posjećuju i u susjedne zemlje. Često sudjeluju na sportskim natjecanjima između podružnica i državnoj i na županijskoj razini.

Udruga trenutno broji oko petstotinjak članova iz devet sela Općine, a trenutno ih vodi zamjenik predsjednika Petar Juretić iz Lopatinca.

Sportska ekipa udruge umirovljenika Sveti Juraj na Bregu broji četrdesetak članova, a ove su godine odlučili da im je potrebna nova oprema. Obratili su se Općini kojoj ovom prilikom žele javno zahvaliti na financijskom pomaganju, ali i podršci u njihovom radu.

preneseno s: www.medjimurski.hr
objavila: Blanka Lozić



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content