Melitina berićetna godina

Sve prisutna prosvjetna djelatnica, ravnateljica OŠ Prelog, vatrogaskinja, zborska pjevčica… 49-godišnja Melita Trupković iz Malog Mihaljevca će za ovu kalendarsku godinu, pogotovo ljetne mjesece, već sada moći reći da će joj ostati zapamćena.

Odnosi se to pogotovo na područje vatrogastva gdje sa Ženskim „B“ odjeljenjem na ovogodišnjoj Vatrogasnoj olimpijadi u Celju osvojila srebrnu medalju. Točka na „i“ tom uspjehu je ZAHVALNICA koju je s kolegicama VMO Mali Mihaljevec, a povodom Dana Malog Mihaljevca dobila za postignute uspjehe na Vatrogasnoj olimpijadi i za promicanje Malog Mihaljevca.

Danas kreće u nove izazove, novu školsku godinu koja joj kao ravnateljici škole i njezinim kolegama neće biti nimalo laka.

Prebrodit će ona i to jer  živi u stvarnosti i ima svoje prioritete kojih se drži, a za koje je sigurna da su i ostvarivi.

-Sve što radi je detaljno razrađeno i to iz razloga što ju jako pogađaju eventualne pogreške, a koje su neizbježne, pogotovo u vatrogasnim vježbama. Ona ne zna za tremu pred bilo koji nastup, osim uoči nastupa na vatrogasnom natjecanju. Mislim da je razlog za dodatnu tremu u mogućnosti neočekivane pogreške na koju u određenom trenutku ne može utjecati – riječi su koje je svojevremeno za nju rekao njezini prepostavljeni u DVD Mali Mihaljevec.

Meliti osobno, njezinom kolektivu u Prelogu glede svega navedenog medjimurski.hr želi uspješnu školsku 2022./23. godinu.

preneseno s: www.medjimurski.hr
objavio: Mladen Grubić
foto: osobna arhiva/M. G./ S. B.



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content