DANI MALOG MIHALJEVCA – Prvi dan prošao je u duhu dobrog raspoloženja

Dana 2. rujna 2022. godine na prostoru NK Mali Mihaljevec započeli su Dani Malog Mihaljevca. Pozdravnu riječ vodio je predsjednik Mjesnog odbora Vedran Kovačić.

– Poštovani sumještani, dragi gosti i prijatelji Malog Mihaljevca pozdravljam vas u ime Mjesnog odbora Malog Mihaljevca. Na samom početku, želio bih pozdraviti načelnika općine Sveti Juraj na Bregu Anđelka Nagrajsalovića te načelnika općine Šenkovec Roberta Meglića koji su svojim prisustvom uveličali ovaj događaj. Također, i zamjenika načelnika Općine Sveti Juraj na Bregu Damira Novaka. Osim njih, pozdravljam i općinske vijećnike i članove mjesnih odbora. Zahvaljujem se pokroviteljima, našoj općini i restoranu Kneja. Danas i sutra obilježavamo dane našeg mjesta.

– Mjesta kojeg toliko volimo i na kojeg smo beskrajno ponosni. Nećemo čitati referate, već naša dijela govore dovoljno. Slijedi nam program kojeg su priredile mlade majke i njihova djeca. Unaprijed im se zahvaljujem na slobodnom vremenu kojeg su odvojile kako bi danas za sve nas uz svoju djecu pripremile program u kojem ćemo imati priliku uživati. Nakon dječjeg programa, slijedi nam prijem vatrogasaca koji su sudjelovali na vatrogasnoj olimpijadu, a potom i koncert Marije Mirković. Marija je svoju karijeru započela u Frajlama za koje je napisala neke od njihovih najvećih hitova. I ranije je osvajala brojne nagrade, a suradnja s brojnim istaknutim umjetnicima guraju je u sam vrh glazbene scene. Dragi gosti, uživajte u programu, rekao je V. Kovačić.

Da okupljeni mještani ne ostanu gladni pobrinula se Udruga žena Mali Mihaljevec. Danas 3. rujna u 14:00 sati počinju zabavne igre, a potom slijedi druženje uz grah i nastup grupe Meteori 19:00 sati.

Ulaz je besplatan.

Kako je prošao prvi dan manifestacije, pogledajte u galeriji.

preneseno s: www.medjimurski.hr
objavila/foto: Blanka Lozić



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content