Radovima se bliži kraj: Uskoro dovršen prostor NK Venere iz Svetoj Jurja na Bregu

Ljubitelji nogometa i kluba NK Venera iz Svetog Jurja na Bregu dobit će novi zatvoreni funkcionalni prostor koji je nekad bio otvorena nadstrešnica s pogledom na nogometni teren.

Rok obnove i nadogradnje je 60 dana i početkom rujna radovi bi trebali biti dovršeni. Kako je klub sve jači i poznatiji i kako dolazi sve više gledatelja podržavati nogometnu priču, načelnik Nagrajsalović slaže se da treba biti veći i kvalitetniji prostor za prije i poslije utakmice.

Također, napominje da je uloženo 375 tisuća kuna za zatvaranje dijela nadstrešnice i konstruiranje funkcionalnog višenamjenskog prostora.

– Odlično smo iskoristili otvoreni prostor nadstrešnice i pretvorili ga u veliki zatvoreni prostor koji može služiti u više svrha. Može biti višenamjenski prostor za prije i poslije utakmica, za sastanke i druženja. Početkom rujna prostor će biti dovršen, govori načelnik Nagrajsalović.

preneseno s: www.mnovine.hr
objavio: Sven Tomašićaktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content