Trail Sveti Juraj na Bregu, 20.08.2022.

6. TRAIL SVETI JURAJ NA BREGU U SUBOTU 20.08.2022.

Tradicionalni Trail u Općini Sveti Juraj na Bregu održat će se u subotu 20. kolovoza s početkom u 17 sati. Utrka se održava i u spomen na Stjepana Koraja, tragično preminulog dugoprugaša i predsjednika AK Međimurje. Start i cilj kao i prethodnih godina bit će na terenima PG Geler u Malom Mihaljevcu, a građani će moći trčati dvije utrke, dulju od 11,3 i kraću od 4,3 km. nagrade se dijele po kategorijama na obje duljine staze a posebnost ove utrke je podjela nagrada u ukupnom poretku prema koeficijentu na godine starosti, tako da šanse za ukupnu pobjedu imaju i stariji trkači…

Organizator utrke je AK Međimurje a pokrovitelj Općina Sveti Juraj na Bregu, dok se pomoć u provedbi očekuje i od DVD-ova s područja Sv.Juraj na Bregu, Udruge sport za sve Sveti Juraj na Bregu, Crvenog križa Čakovec, stanice HGSS-a Čakovec te PG Geler Mali Mihaljevec.



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content