NK HAJDUK BREZJE Zaustavili vrijeme u polusatnom videu

Video materijal za osmijeh na licu i suzu u oku

Nogometni klub Hajduk Brezje ove godine obilježava 60 godina djelovanja. Kako bi obuhvatili bogatu prošlost kluba napravljen je polusatni video materijal koji obuhvaća brojne fotografije iz prošlosti i sadašnjosti kluba.

Jedan od osnivača kluba je Ladislav Mihalković i s njim je obavljen razgovor na sam dan svečane Skupštine kluba i taj razgovor je okosnica video materijala kako je došlo do formiranja kluba i izvrstan vremeplov kako se nekad igralo srcem za selo i klub, za razliku od današnjeg materijalnog mentaliteta koji ubija sport.

Dio video materijala posvećen je Brezijadi, seoskim igrama mještana Brezja koja se kao manifestacija godinama održavala na nogometnom igralištu Hrastje u Brezju. Brezovčanima će ovaj video biti srcu drag, a svima ostalima povratak u neka prošla i ne tako davna vremena kada je sve funkcioniralo bitno drugačije i iz sadašnje točke gledišta gotovo pa nemoguće.

Video je prije svega posvećen onima koji su u njemu, a više nisu s nama.

Preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content