Turnir u odbojci na pijesku 2022.

Pozivamo Vas na već sada sedmi za redom, turnir u odbojci na pijesku u organizaciji Udruge mladih Mali Mihaljevec. Turnir će se održati 2.7. u subotu s početkom od 15 sati na igralištu NK Mali Mihaljevec.

Pravila: Sistem od 3 igrača u polju gdje nije obavezna ženska igračica (zamjena je moguća). Muškim igračima koji su bilo kad bili ili jesu registrirani za neki odbojkaški klub, nastup je zabranjen. Za ženske profesionalne igračice to pravilo ne vrijedi.

Prijave na broj: Ivan Mesarić – 0997501432 ili Mateo Perhoč – 0989989088 . Iznos kotizacije po ekipi iznosi 100 kuna. Molimo sve ekipe koje namjeravaju doći da se prijave prije dana turnira, dakle prijave se zatvaraju s 1.7. u 23:59 sati. Zbog vremenskog ograničenja odigravanja, maximalni broj ekipa koje se mogu prijaviti je 20. Prva nagrada iznosi čak 1000 kn! Očekujemo Vas u odličnom broju kao i prošle godine, raznovrsna pića po promotivnim cijenama su već na čekanju! Vidimo se uskoro!

Udruga mladih Mali Mihaljevec



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content