Malonogometni spektakl na kultnom igralištu

Kultno malonogometno igralište “Venera” na kojem su mnogi napravili prve nogometne korake, ponovno će oživjeti ovog ljeta.

U suradnji s Pizzeria Venera i NK Venera, vrijedna ekipa Međimurske Sportske Mreže turnirska vrata nove sezone otvara na već spomenutom vrlo poznatom malonogometnom igralištu.

Turnir će se igrati u pet različitih kategorija, a trajat će tri dana.

Prvi će na teren 11. lipnja, oni najmlađi u kategoriji U-7 (2015. i mlađi), a istog dana odigrat će se turnir u kategoriji U-15 (2007. i mlađi). Drugog dana turnira snage će se odmjeriti u kategoriji U-9 (2013. i mlađi), a u popodnevnom terminu kategorija U-13 (2009. i mlađi). Kategorija U-11 svoje nogometne vještine pokazat će 16. lipnja kada će biti i velika završnica ostalih kategorija. Maksimalan broj ekipa po jednoj kategoriji je 8, a svaka ekipa bez obzira na plasman prolazi u četvrtfinale.

11. lipanj: Kategorija U-7 prijepodnevni turnir, Kategorija U-15 poslijepodnevni termin

12. lipanj: Kategorija U-9 prijepodnevni termin, Kategorija U-13 poslijepodnevni termin

16. lipanj: Kategorija U-11 prijepodnevni termin, Velika završnica – poslijepdodnevni termin

Kotizacija za svaku ekipu iznosi 350,00 kuna, a svaki natjecatelj dobit će topli obrok kojeg priprema Pizzeria Venera te osvježavajuće piće. Organizator priprema mnogobrojna iznenađenja, veliku tombolu i goste iznenađenja.

Prijave kreću danas i traju sve do 6. lipnja. Požurite s prijavama jer je broj ekipa po kategoriji ograničen na 8. Prijave se vrše na broj 099 440 2093 (Nikola) ili na mail turniri@msm.hr.

preneseno s: www.msm.hraktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content