SVETI JURAJ NA BREGU ‘Klokan bez granica’ doskakutao i do Pleškovca

U OŠ Ivana Gorana Kovačića Sveti Juraj na Bregu na matematičkom natjecanju ‘Klokan bez granica’ nagrađeno je 11 učenika

Po 24. put pod pokroviteljstvom Hrvatskog matematičkog društva održano je Međunarodno matematičko natjecanje Klokan bez granica. U Hrvatskoj se ukupno natjecalo 32.337 učenika iz 496 osnovnih i 56 srednjih škola.

U osnovnoškolskoj kategoriji svoje predstavnike imala je OŠ Ivana Gorana Kovačića Sveti Juraj na Bregu. U ovoj školi najviše ih je nagrađenih u kategoriji Ecolier (4. i 5. razred), a to su Luka KosKlara MiljančićMatej JambrošićGabriel ŠafarićKarla VrbanecLana Šoštarić i Dina Novak.

U kategoriji Benjamin (6. i 7. razredi) nagrađeni su David Rodinger i David Oreški te u kategoriji Cadet (8. razred i 1. razred srednje škole) David Jambrošić i Leon Bistrović.

Čestitamo svim nagrađenim učenicima kao i svim učenicima koji su se odvažili pristupiti ovom natjecanju. Sljedeće natjecanje planirano je za 16. ožujka 2023.

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content