Poduzeće AMP d.o.o proslavilo 30. godišnjicu postojanja

Ambiciozan bračni par Mirjana i Branko Klobučarić davne su 1992. godine odlučio pokrenuti vlastiti posao. Danas, trideset godina nakon službenog otvaranja tvrtka slavi 30. godina rada.

Proteklih trideset godina tvrtka je neprestano ulagala u svoj razvoj, a godine 2018. uz pomoć EU fondova izgrađena je i nova hala. Svoje je poslovanje tvrtka tijekom dugogodišnjeg rada proširila i na inozemno tržište.

– Bavimo se proizvodnjom fleksibilne ambalaže za prehrambenu industriju. Proizvodimo za domaće tržište od kojih su naši poznatiji partneri Koestlin, Encian, Fragaria, Žitoproizvod, Tommy i Anamarija Company. Osim toga, naše proizvode izvozimo u Sloveniju, Austriju i Mađarsku. Permanentno ulažemo u nove tehnologije, a najveće ulaganje je bilo završeno 2018. godine kada smo preselili kompletnu proizvodnju u poduzetničku zonu Brezje, rekla je M. Klobučarić.

Tvrtka trenutno ima osamnaest zaposlenih.

– Mi smo obiteljsko poduzeće u kojem uz zaposlene djelatnike radi i moj suprug kao direktor, ja, te dvojica naših sinova. Uz sve to, najviše se ponosimo činjenicom da je naš prvi zaposleni radnik, gospodin Jerko Pokrivač, u tvrtki s nama od početka pa sve do dana današnjeg. Trenutno imamo osamnaest zaposlenih, a u tijeku je i izrada plana za nove investicije u koje spada i dogradnju postojeće proizvodne hale te ulaganje u obnovljive izvore energije.

preneseno s: www.medjimurski.hr
objavila/foto: Blanka Lozić



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content