Mještani su povorku dočekali pićem i kolačima

U nedjelju 19. rujna 2021. godine održalo se dijeljenje darova za mališane iz Brezja. Ove godine, darovi djeda Božićnjaka za najmlađe nisu stigli u saonicama, već prikolicom. Za podjelu darova i organizaciju događaja zaslužan je Mjesni odbor Brezje s predsjednikom Zdravkom Kolarom na čelu.

Članice Udruge žena Breza iz Brezja pod vodstvom predsjednice udruge Sandre Radiković odigrale su uloge djeda Božićnjaka i vilenjakinja. Svoj doprinos dale su članice Anđa VukovićSpomenka BarlekMirjana KlobučarićĐurđica Lepen i Ivanka Rebernik. Traktor, odnosno improvizirane saonice Djeda Božićnjaka vozio je Patrik Horvat, a kombi predsjednik DVD-a Brezje Josip Novak.

Događaju su prisustvovali svi predsjednici mjesnih udruga, a svojim dolaskom mještane je obradovao načelnik općine Sveti Juraj na Bregu Anđelko Nagrajsalović. Podijeljeno je stotinjak darova, a mještani su veselu povorku dočekali s pićem i kolačima.

preneseno s: www.medjimurski.hr
objavila: Blanka Lozić



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content