Predani pokloni u akciji Djeca djeci

Na blagdan sv. Lucije, predani pokloni djeci bez roditeljske skrbi, a o kojima brinu Sestre karmeličanke Božanskog srca Isusova na Vrhovcu. Naime već dugi niz godina zajedno Župni caritas i Dječji vrtići Žibeki iz Brezja i Dječji vrtić Jurovska pčelica iz Lopatinca, kao i ljudi dobre volje u adventu prikupljaju poklone dječje igračke, odjeću, slatkiše da bi djeci bez roditeljske skrbi Božić bio blagdan radosti sa osmjehom na licu.

U znah zahvalnosti voditeljica Kuće sv.Terezije s. Marija Antonija Vidović predala je župniku vlč. Ivici zahvalnice i mali znak pažnje Dječjim vrtićima, preporučajući se i za ubuduće. U prisustvu voditeljice kuće bila je i naša župljanka s. Josipa Šprajc koja nam je pomogla oko prijenosa poklona i primila novčani dar od župljana u akciji Za Misije u Africi.



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content