Humanitarna akcija Pjevačkog zbora Sveti Juraj na Bregu

Putem Hrvatskog sabora kulture, čiji smo članovi, dobili smo poziv od VA Lipe iz Siska za prikupljanje pomoći njihovim članovima. Naravno da smo se u kratkom roku odazvali i u samo nekoliko dana sakupili ukupno 30 paketa pomoći koji su sadržavali higijenske potrepštine, nekvarljive namirnice, baterije i sl. U akciju  prikupljanja pomoći uključili su se gotovo svi članovi Zbora te članovi njihovih širih obitelji. Pakiranje paketa su na sebe preuzeli članovi Upravnog odbora.

Humanitarnu pomoć smo osobno uručili i odvezli u Sisak u suradnji s DVD-om Vučetinec, koji su nam za tu potrebu na raspolaganje stavili svoje kombi vozilo. Tako su u petak 26.2.2021. u Sisak otputovali naša tajnica Nadica Toma, ujedno i članica DVD-a Vučetinec i član Zbora Ivica Radiković.

Uz zahvalu za dostavljenu pomoć i riječima podrške dobili smo poziv na sudjelovanje na humanitarnom koncertu u Zagrebu tijekom ove godine kada se za to stvore odgovarajući uvjeti.

predsjednica Zbora Marta Lončar – Vinković



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content