Donacija humanitarne pomoći za stradale u potresu

Općina i Župa Sveti Juraj na Bregu su organizirale 30. i 31.12.2020. u prostorima općine, prikupljanje pomoći za stradale u potresu u Petrinji, Glini, Sisku i drugim pogođenim krajevima. Prikupljala se hrana, piće, higijenske potrepštine, odjeća i obuća.

Prikupljene potrepštine danas smo dostavili u sabirni centar za Međimursku županiju, dvorana Mesap-a u Nedelišću. Volonteri će doniranu robu pakirati u obiteljske pakete i organizirano distribuirati na područja koja su pogođena potresom.

Hvala vam svima na donacijama. Zahvala Dragutinu Ladiću za korištenje kombi vozila i Josipu Novaku za pomoć kod transporta.

I dalje radnim danom od 8:00 do 15:00 sati prikupljamo donacije, a preporuka iz Crvenog križa da se više ne doniraju odjeća i obuća, nego prehrambeni i higijenski proizvodi te grijalice, peći, lampe i strujni kablovi…

Za sve detalje kontaktirajte:
Anđelko Nagrajsalović – 098 473 829



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content