Rekonstrukcija doma kulture u Zasadbregu

Nakon raspisanog natječaja i odabira izvođača za rekonstrukciju doma kulture u Zasadbregu prošli tjedan započeli su radovi. Izvođač radova je Tekeli inženjering iz Murskog Središća, a vrijednost radova iznosi 585.000 Kn.

Projektom se predviđa rekonstrukcija dijela postojećeg prizemlja te dijela postojećeg potkrovlja. U prizemlju će se s postojećeg prizemnog dijela zgrade ukloniti krovište, izgraditi nova stropna konstrukcija, te će se dograditi jedna nova prostorija. Postojeće potkrovlje će se proširiti iznad rekonstruirane i dograđene prostorije prizemlja. Krov će biti izveden kao drvena dvostrešna konstrukcija sa završnim pokrovom trapezastim limom. Nakon građevinskih radova na cijelom objektu izvest će se nova fasada koja će značajno podići energetska svojstva zgrade.

Proširenjem prostora u potkrovlju poboljšat će se uvjeti za rad KUU Zasadbreg, a u prizemlju će stolnoteniski klub dobiti prostoriju za smještaj sportske opreme.



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content