NAŠLA IH POLICIJA Ljudskim glupostima nikad kraja: Benzinom polili i zapalili kapelicu u Brezju

– Policijski službenici Policijske postaje Čakovec dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom s područja općine Podturen i 30-godišnjakom s područja grada Čakovca te se osnovano sumnja da su počinili kazneno djelo oštećenja tuđe stvari – javlja PU međimurska.

Istraživanjem je utvrđeno da su osumnjičeni prema prethodnom dogovoru u srijedu, 29. srpnja ove godine oko dva sata poslije ponoći u Brezju, benzinom polili i potom zapalili kapelicu, vlasništvo Župe Sveti Juraj na Bregu. U požaru su izgorjela ulazna vrata te kompletna unutrašnjost objekta, dok su prozorska stakla popucala. Požar su ugasili pripadnici JVP-a Čakovec.

Materijalna šteta prema dostavljenom odštetnom zahtjevu procjenjuje se na više desetaka tisuća kuna. 

– Protiv osumnjičenih podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, kao dopuna prethodno dostavljenoj kaznenoj prijavi protiv nepoznatog počinitelja – kažu u policiji.

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content