
Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.
Druga epizoda novog slastičarskog showa ‘Deserti od oka’ pokazala je kako se naš karizmatičan slastičar Antun Kocijan iz Brezja odlično snašao u izazovima mentorstva.
Uz rame zagrebačke slastičarke Lade Osredečki, moderatora Deana Kotigu i nekoliko amatera slastičara, zajedno su zakuhali pravi kulinarski megahit koji se emitira petkom na YouTube kanalu 24sata!
U zamisli showa od početka je bio mentorski dvojac, jedan iskusni slastičar i jedna iskusna slastičarka koji pomažu odabranim amaterima, a koji se zatim natječu se za nagradu najboljeg amatera slastičara.
– Tu me prepoznala kolegica Lada, kontaktirala me na temu i tako je započela jedna vrhunska priča koja je za mene vrlo bogato iskustvo, jer i ja sam imao priliku napredovati, ali i biti dio odlične ekipe – započinje Antun o sudjelovanju u showu.
Koliko je za sada poznato, snimljena je cijela prva sezona showa koja se sastoji od šest epizoda, a koje će se emitirati svakog petka u podne. U prvoj epizodi imali smo priliku pratiti dva kandidata čiji je zadatak bio replicirati veličanstvenu svadbenu tortu s nimalo jednostavnim figuricama koju su osmislili Antun i Lada.
Tip torte koji je ovim mentorima svakodnevica u poslu, natjecateljima je u 75 minuta bila prava borba.
– U ovom slučaju naša je uloga da pripremamo kandidate i što je bolje moguće objasnimo postupak izrade, a nakon toga nastupaju oni s ‘kopiranjem’ već gotove torte. Tijekom snimanja i njihovog pripremanja torte smjeli smo im davati samo najjednostavnije odgovore poput “da” i “ne”. Mislim da su se kao amateri dosta dobro snašli, naravno, s jednom notom poželjnog humora, čega na setu nije ni u jednom trenutku nije nedostajalo – prisjeća se s osmijehom.
Osim zabavne epizode u kojoj se na svakakve načine snalaze kandidati amateri, prikazana je i druga epizoda u kojoj su Antun i Lada voditelju Kotigi, ali i pratiteljima showa demonstrirali kako to rade profesionalci.
– Druga epizoda osmišljena je kao ‘tips and tricks’ za gledatelje, gdje objašnjavamo kako i oni mogu kod kuće postići izgled profesionalno napravljene torte. Uz to, ponešto smo naučili i Kotigu, a i dobro se zabavili, dodaje Antun.
Kako najavljuje međimurski maestro slastica, to je samo uvod u ono što nas još očekuje u sljedećim epizodama koje su prepune smijeha, kuhinjskih zgoda i nezgoda, ali i korisnih savjeta. Pratimo ih dalje u njihovim slastičarskih pustolovinama na YouTube kanalu 24sata!
preneseno s: www.emedjimurje.hr
objavila: Korina Ban
Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.
Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.
Ukoliko imate zanimljivih fotografija vezane uz našu općinu, bilo bi nam drago da ih podjelite sa nama i ostalim posjetiocima naših stranica. Jednostavno odaberite fotografije koje želite i kliknite na "Pošalji" i budemo ih stavili online čim prije.
Možete učitati najviše 7 fotografija. Veličina fotografije ne smije biti veća od 2MB.