OLDTIMER KLUB MEĐIMURJE Dragutin Barlek najaktivniji član, Željku Medvedu povelja zahvalnosti

– Klub je sa svojih 300 članova najveći i najatraktivniji ovakav klub u ovom dijelu Europe. Naši članovi promoviraju povijesnu baštinu tehničke kulture te potiču ljude na čuvanje svojeg identiteta i mijenjanje odnosa prema kulturi općenito, naglasio je Franjo Belović, dugogodišnji predsjednik kluba

Svoju 22. redovnu godišnju skupštinu održao je Oldtimer klub Međimurje Čakovec, a u središćanskom Restoranu ‘Mura’ Trgovačkog centra KTC nazočilo joj je preko 200 sudionika. Osim domaćih članova, tu su bili prijatelji kluba iz Zaboka, te slovenskih gradova Ljutomera i Murske Sobote.

Bio je i središćanski gradonačelnik, ujedno i saborski zastupnik Dražen Srpak, predsjednik Zajednice tehničke kulture Međimurske županije Željko Medved i Josip Jezernik, predsjednik VMO Mihovljan, naselja u kojem klub ima svoje sjedište. U izvješću o radu kluba u 2019. godini predsjednik Franjo Belović je naglasio kako su članovi kluba bili organizatori i domaćini mnogih ‘oldtajmer’ susreta, a gostovali su u mnogim sredinama ovog dijela Europe.

Najaktivniji član bio je Dragutin Barlek iz Brezja koji se istaknuo i donatorstvom. A donatorima i članovima kluba s višegodišnjim stažom Belović je uručio zahvalnice i priznanja. Željko Medved dobio je Povelju zahvalnosti za izniman doprinos razvitku i promociji kluba. Skupština je prihvatila sva izvješća, kao i program aktivnosti za 2020. godinu u kojoj će glavni događaji biti hodočašće ili vozošašće u Nacionalno svetište Mariju Bistricu te posjet izložbi i sajmu oldtimer vozila i opreme u austrijski grad Tulm.

Kako je skupština održana ‘Valentinovom’ ususret, dugogodišnji član kluba Valentin Kocijan iz Frkanovca nazočnim članicama i svim ženama poklonio cvijeće. Kako se to pristoji ugodnom i odgovornom domačinu, Franjo Belović sa članovima Upravnog odbora sve je sudionike zadržao na večeri i ugodnom druženju uz kvalitetnu glazbu.

Sve je pozvao na prvi susret na Josipovo, 19. ožujka u Štrigovi, kao i na prvi javni nastup i blagoslov vozila na Uskrsni ponedjeljak, 13. travnja u Svetom Martinu na Muri.  

preneseno s: www.emedjimurje.hr
objavio/la: S. Mesarić



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content