FOTO: Zavirili smo u novouređeni vrtić u Svetom Jurju na Bregu

Trenutno su u tijeku završni radovi na uređenju dječjeg vrtića u Svetom Jurju na Bregu koji će se zvati Jurovska pčelica. Užurbano se uređuju pristupni putevi do vrtića, montira kuhinja te ravna teren sa stražnje strane kako bi se tamo moglo postaviti dječje igralište. Vrtić je do sada bio privatni, a sada postaje općinski. Njegovim dovršetkom ostvarit će se mogućnost upisa većeg broja djece u vrtić, odnosno djece koja do sada nisu bila upisana, a imala su uvjete za upis.

– Izvođač radova obećao je da će do 15. veljače biti završeni svi radovi. U natječaju je bilo navedeno da radovi moraju završiti u roku od 12 mjeseci, što će se ispoštovani, kazao nam je načelnik Anđelko Nagrajsalović prilikom razgledavanja novog vrtića.

preneseno s: www.mnovine.hr
objavila: Sanja Heric

Više o svemu pročitajte u tjedniku MEĐIMURSKE NOVINE koje od petka, 7. veljače, možete kupiti na prodajnim mjestima diljem Međimurja.aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content