Škola rukometa za djevojčice u Svetom Jurju na Bregu

Od listopada 2019. u sportskoj dvorani osnovne škole Ivana Gorana Kovačića Sveti Juraj na Bregu djeluje škola rukometa u sklopu „Ženskog rukometnog kluba Zrinski“ iz Čakovca. Trenutno u školi rukometa trenira petnaestak djevojčica od prvog do četvrtog razreda. Treninzi se odvijaju dva puta tjedno, a planira se povećati broj treninga na tri puta tjedno. 

Naše rukometašice sudjelovale su krajem 2019. godine na „2. međunarodnom novogodišnjem turniru u rukometu“. Turnir je odigran u dvorani Ekonomske i trgovačke škole u Čakovcu. U ŽRK- u Zrinski izuzetno su zadovoljni radom rukometne škole u Svetom Jurju na Bregu koju vodi Ana Marija Gavrić, najbolja igračica prve ekipe.

Osim sve većeg interesa mladih vrlo dobro funkcionira i suradnja sa školom koja u sportskoj dvorani osigurava prostor, te s općinom odakle su rukometašicama osigurali opremu. Tijekom 2020. godine planira se odlazak na više turnira diljem Hrvatske. Pozivamo djevojčice da se srijedom i petkom pridruže treninzima mladih rukometašica.   

foto: Vera Moharić



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content