Svetojurovski TREK – 4. kolo Treking lige sjever

SVETOJUROVSKI TREK će se održati 15. veljače 2020. godine u organizaciji Udruge sportske rekreacije „Sport za sve“ Sveti Juraj na Bregu u suradnji s Orijentacijskim klubom Međimurje.

Nakon Iva treka na području sjeverne Ivanščice slijedi malo lakše kolo na području Općine Sveti Juraj na Bregu. Uz šumske puteve, staze i livade, natjecanje će se odvijati po gusto naseljenim mjestima Općine koristeći lokalne puteve i prometnice.

Natjecatelji moraju što brže, pomoću karte i kompasa, pronaći zadane kontrole na terenu. Put između kontrola i redoslijed obilaženja natjecatelji biraju sami.

Natjecanje je ujedno i četvrto kolo Treking lige Sjever i boduje se za ukupni plasman lige. Ostale pojedinosti biti će objavljene naknadno na stranicama FB-a.

Kategorije:
JAKA: 18-20 km (duža staza procijenjene optimalne dužine 18-20 km za iskusne trekere i trkače koji se dobro snalaze)
LAGANINI: 8-10 km (kraća staza procijenjene optimalne dužine 8-10 km za početnike, šetače i one s osnovnim znanjem orijentacije)
Karta za kraću stazu biti će objavljena nekoliko dana prije natjecanja. Kartu za dužu stazu dobiti ćete na dan natjecanja, kod prijave.
Datum: subota 15. veljače 2020. godine
9:00-9:45 prijave, podizanje karte s kontrolnim kartonima,
9:55 kratki sastanak s opisom terena,
10:00 start natjecatelja kategorije JAKA,
10:30 start natjecatelja kategorije LAGANINI
Startnina: donacija natjecatelja (u preporučenom iznosu od 30 kn – za trošak tiskanja vodonepropusne karte, organizaciju natjecanja, okrepu i piće nakon natjecanja).

Pravila lige:
Vremenski limit: Jaka – 6 sati, Laganini – 4 sata
Dodatne informacije na e-mail: br.polanec@gmail.com
Start i cilj: Dom mladeži, Ul. Ivana Gorana Kovačića 111a, Lopatinec (iza pošte).
Nagrade i bodovanje:
Proglašenje pobjednika održati će se oko 15:00 sati ili nakon dolaska prvih troje natjecatelja iz svake kategorije u cilj.
Natjecanje se boduje za ukupni plasman Treking lige Sjever, sukladno pravilima lige.
Prethodna prijava:
On-line prijavnicom na ovom linku, najkasnije do 12. veljače 2020. Popis dosad prijavljenih možete vidjeti na ovom linku. U slučaju da se ne prijavite na vrijeme, prijave su moguće i na dan natjecanja u slučaju da bude višak karti.

POSEBNE NAPOMENE:
– S obzirom da se natjecanje održava u gusto naseljenom području, najstrože se zabranjuje prolazak natjecatelja kroz obiteljska dvorišta (ograđena ili neograđena)!
– Utrka se održava u uvjetima normalnog odvijanja prometa. Poseban oprez u prometu!

ORGANIZACIJSKI ODBOR

web Treking Lige Sjever: https://sites.google.com/view/tlsjever



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content