PLEŠKOVEC Prvog dana najbolji Međimurski lepi dečki i NŠ Međimurje-Čakovec

Tijekom vikenda igra se malonogometni turnir u Svetom Jurju na Bregu

Nogometna škola Sveti Juraj na Bregu ovog vikenda organizira malonogometni turnir u kategorijama U17, U13, U11 i U9 u školskoj sportskoj dvorani u Pleškovcu.

Turnir je otvorila u subotu najbrojnija kategorija U13 gdje je bilo 15 ekipa. U finalu su Međimurski lepi dečki pobijedili NŠ Mala Subotica 1:0, a u susretu za treće mjesto druga ekipa domaćina Svetog Jurja pobijedila je Rudara 1:0.

Kategorija U9 okupila je 9 ekipa. U finalu je NŠ Međimurje-Čakovec pobijedila NŠ Bat 2:0, a u susretu za treće mjesto NŠ Sveti Juraj je pobijedio NŠ Rudar 3:2.

kategoriji U17 je 12 ekipa. U grupi A su Rudar, Sveti Juraj 1, Smoligar i Petica, u grupi B Apostoli, Mala Subotica, Kumovi i Međimurska vatra te u grupi C Dinamo-Zelenko, Omladinac, Sveti Juraj 2 i Sloga. Oni igraju u nedjelju od 8:00 sati, završnica kreće od 12:12 sati i finale je u 13:50 sati.

Kategorija U11 okuplja također 12 ekipa. U grupi A su Rudar, Sveti Juraj 1, Sveti Marko i Međimurec-Sloboda 2, u grupi B su Priločki dečki, Pušćine-Strahoninec, Šenkovec i Međimurec-Sloboda 1 te u grupi C Međimurski lepi dečki, Lepi dečki 2010, Sveti Martin i Mala Subotica. Oni igraju u nedjelju od 14:30 sati, završnica počinje u 18:42, a finale je u 20:20 sati.

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content