U nedjelju 2. Otvoreno prvenstvo Općine Sv. Juraj na Bregu

Kao uvod pred početak Međimurskih stolnoteniskih liga u nedjelju 6. listopada od 9:00 sati Stolnoteniski klub Lopatinec u dvorani Osnovne škole I. G. Kovačića, Pleškovec 31, organizira 2. Otvoreno prvenstvo Općine Sveti Juraj na Bregu.

Natjecanje će se održati u tri kategorije – seniora (rođenih 1974. g. i mlađih), veterana (r. 1973. g. i starijih) te žena, a predviđeno je i utješno natjecanje onih koji nisu prošli kvalifikacijske skupine i igra parova, u kojoj mogu nastupati svi koji su bili prijavljeni za pojedinačne kategorije.

Pravo nastupa imaju registrirani i neregistrirani igrači i igračice, koji se najkasnije do subote 5. listopada do 17:00 sati prijave Damiru Ivanuši (mob. 091/384 5473) ili Mladenu Trbuhoviću (mob. 098/273 489. U prijavi  uz ime i prezime obavezno treba naznačiti i godinu rođenja. Prijavnina je 50 kn, u što je uključen doručak i ručak na kraju turnira.

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content