Mali Mihaljevec Stand up by Studio Smijeha

Petak, 30. kolovoza 2019. u 21:00 – 22:30 na igralištu NK Mali Mihaljevec

Draga ekipo,

ponovo se družimo i ove godine i to uz tri odlična komičara od kojih ste jednog gledali/e ali ne brinite dolazi s novim forama 😉

Nasmijavaju vas:

Igor Drljo (Bih/Hr)
https://studiosmijeha.hr/drljo-igor-iggy/
Igor Drljo, IGGY – zvijezda Hayatovog Monty Daytona, u stand-up komediju je “uletio“ krajem 2013. godine. Nakon nekoliko open mic ukazivanja, raja ga je prihvatila, on je prihvatio raju i onda počeo s “pravim“ nastupima. Na početku je nastupao po mostarskim lokalima (na obje strane!), ali nakon nekog vremena se, kako kaže, “uštelio” i počeo nastupati i izvan svog grada. Do danas je skupio priličan broj nastupa diljem cijele Bosne i Hercegovine, ali i izvan nje. Teme mu se baziraju na aktuelnostima, ali i na onim pričama u kojima vidi zanimljivu foru. Ukratko, mali čo’ek, velikih mogućnosti i još većeg smisla za humor!

Marko Dejanović (Bih/Hr)
https://studiosmijeha.hr/dejanovic-marko/
Humor mu nije za svakoga. Nije za Vas ako ste osoba kojoj u titlu “hebiga” smeta ovo “ebi”, a ne ono “h”, neće Vas zabaviti ako smatrate da “o nekim stvarima” nije ok pričati javno (ili uopće) te neće biti Vaša “šalica čaja” ako “ono dole” zovete “ono dole”. Sklon je šokiranju, analiziranju, pretjeranom analiziranju, baš pretjeranom, analizira do te mjere da čovjeku već počne ići na živce… Voli se baviti balkanskom tradicijom psovki, secirati ju i odavati joj poštovanje, a razmišljanje mu je često seksualizirano – nekima je nogomet metafora za život, Marku je seks hvalevrijedna pretpostavka života i njen ukras. Isto tako, često će pričati o vlastitim nedostatcima, bilo duševnim, bilo fizičkim (ima komplekse zbog debljine – ako ga vidite, recite mu da je smršavio, čak i ako ga vidite prvi put u životu, nema veze).

Tihomir Psihomir Paravina
https://studiosmijeha.hr/paravina-tihomir-psiho/
Tihomir kako sam kaže, ‘Objašnjava svoje fore za razliku od mađioničara koji nikad neće otkrit u čemu je trik’ i ‘Najrađe bi nastupo okrenut kontra od publike kao dirigent al onda bi mi se smijali iza leđa’. Već je tolko dugo za mikrofonom da bi trebo plaćat pretplatu zapričanje i imat onaj minival kabal za slušalicu za telefon.
Dosadilo mu je samo pričat pa uvodi i glazbene točke koje također prolaze sjajno kod publike mada nezna note ni glazbenu abecedu. Bolje mu ide gramatika nego matematika.

Upad besplatan!



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content