FORESTLAND 2019 FOTO: Tisuće poklonika elektronike i nezaboravno partijanje do usijanja na jedinstvenom festivalu u Brezju!

Nakon prvog festivalskog dana i vrućeg partijanja u noći uslijedila je subota, drugi dan Forestlanda 2019. Tijekom dana rekreativnu atrakciju ovog najzelenijeg i najvećeg festivala elektronike na kontinentu posjetio je i sam Spiderman koji se okušao u avanturi spuštanja zip lineom. I mnogi posjetitelji Foresta spustili su se 200 metarskim zip lineu koji je za sve zainteresirane bio besplatan.

Tijekom dana družilo se i fotografiralo uz krasno polje suncokreta i uz umjetničke instalacije koje krase festivalske terene u Brezju te odmaralo u chill zonama. Dnevnu atmosferu zabilježio je naš fotoreporter Mario Golenko. Pogledajte je OVDJE.

A onda se polako približavala večer i vrhunac festivala. Zabavljalo se na glavnoj pozornici te u Forestroomu uz vatromet, laser i druge svjetlosne efekte, a vrhunac je tisuće partijanera doživjelo plesajući uz gostujuće zvijezde kao što su Nick Havsen, Ruben de Ronde Forestroomu Simon Fava, Mike Vale, The Yellowheads. Ritam elektronike odzvanjao je nadaleko tako da su i Čakovčani mogli u noćnim satima čuti odjeke Forest partijanja.

Neki kažu da je Forestland međimurska Ultra. Forestland je više od toga, to znaju i osjećaju svi Forestovci. Njega već sedmu godinu gradi entuzijazam i strast domaćih organizatora uz potporu prijatelja, domaćih tvrtki i lokalne zajednice što se osjeća i vidi na svakom koraku. A domaći partijaneri i gosti koji su stigli iz raznih zemalja, a posebice Slovenije kući su ponijeli upečatljive uspomene s dosad najbolje izdanja Forestlanda.

VELIKU FOTOGALERIJU subotnjeg partijanja zabilježio je također Mario Golenko. Pogledajte je OVDJE.

preneseno s: www.mnovine.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content