BREZJE Veterani nadoknadili četiri gola manjka

U prijateljskom nogometnom susretu u Brezju su u nedjelju na dan mjesnog proštenja igrali seniori i veterani Hajduka.

Seniori i veterani Nogometnog kluba Hajduk Brezje u nedjelju su odigrali prijateljski susret koji je završio bez pobjednika 4:4. Kako se i očekivalo tempo su u susretu diktirali provotimci iz seniorske ekipe koji su postignuli četiri gola u prvom dijelu.

No veterani koji su igrali u kombiniranoj ekipi potpomoguti nekolicinom mlađih igrača do poluvremena su smanjili na 4:1. Tako je redove veterana primjerice pojačao načelnik Općine Sveti Juraj na Bregu Anđelko Nagrajsalović.

U drugom dijelu uporan je bio veteranski sastav i kako je susret odmicao minutu po minutu prednost seniora se smanjivala i utakmica je završila 4:4. Fer, korektan, prijateljski susret koji je poslužio druženju i odigran je u takvom ozračju.

Da se doda malo dramatike susretu brzinski je dogovoreno da se otpucaju jedanaesterci jer netko mora pobijediti. Tu su ipak u seriji od tri udarca uspješniji bili seniori. Nitko se ni time ni rezultatom nije previše zamarao, važnije je bilo treće poluvrijeme nakon susreta…

preneseno s: www.medjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content