DAN ŠKOLE OŠ Ivana Gorana Kovačića obilježila svoj dan

U Osnovnoj školi Ivana Gorana Kovačića Sveti Juraj na Bregu u petak 24. svibnja obilježen je Dan škole.

Učitelji razredne i predmetne nastave napravili su bogatu izložbu učeničkih radova koju su uoči priredbe razgledali učenici, roditelji i gosti škole. Puno umješnosti, radišnosti, kreativnosti i mašte utkano je u mnoge radove tijekom nastavne godine i bilo je lijepo za vidjeti radove na jednom mjestu.

U dvorani je održana svečana priredba u kojoj su se učenici predstavili pjesmom, plesom, recitcijama, dramskim izvedbama te su oduševili punu dvoranu. Ravnatelj škole Mladen Beuk na kraju priredbe nagradio je najuspješnije učenike na natjecanjima tijekom školske godine. Uz brojne roditelje i obitelj učenika na svečanosti su bili načelnik općine Anđelko Nagrajsalović i župnik Ivica Puškadija.

Do kraja nastavne godine još su tri tjedna. Pred učenicima osmih razred su upisi u srednje škole, pred učenicima sedmog razreda je maturalac. Na svima je da sad još daju sve od sebe kako bi ocjene bile što bolje i kako bi što veseliji i opušteniji otišli na ljetne praznike.

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content