Pozivnica za 7. Božićni sajam – Sveti Juraj na Bregu

S velikom radošću Vas pozivamo da se predstavite na 7. Božićnom sajmu – Sveti Juraj na Bregu. Sajam je izložbeno – prodajnog karaktera, a namijenjen je poslovnim subjektima, udrugama, školama te vrtićima. Održavanje sajma predviđa se 16. prosinca 2018. godine u školskoj sportskoj dvorani Osnovne škole Ivana Gorana Kovačića u Pleškovcu. Izložbeno – prodajna mjesta su besplatna.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na 7. Božićnom sajmu – Sveti Juraj na Bregu obrazac za prijavu možete preuzeti na poveznici.

Molimo Vas da svoje sudjelovanje potvrdite do 03. prosinca 2018. godine (ponedeljak). na e-mail: eu@svetijurajnabregu.hr ili na adresu: Općina Sveti Juraj na Bregu, Pleškovec 29, 40311 Lopatinec. Za sve dodatne informacije možete se obratiti Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Sveti Juraj na Bregu na broj telefona 040/855-298.

Unaprijed zahvaljujemo na prijavi!aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content