Matematički tepih uoči Večeri matematike

Uoči Večeri matematike koja će se početkom prosinca održavati u brojnim školama i vrtićima diljem Međimurja u Osnovnoj školi Ivana Gorana Kovačića Sveti Juraj na Bregu odlučili su dodatno potaknuti učenike na ovaj događaj i na sudjelovanje.

Zadatak učenika je nacrtati kako zamišljaju Matematički tepih. Učenici mogu crtati tepih bilo kojom temom vezanom uz matematiku. Na učenicima od 1. do 8. razreda je da pokažu kreativnost, originalnost, maštovitost i urednost. U protekle dvije godine teme su bile Matematički svemirac i Matematički strip i bilo je izuzetnih radova pa vjerujemo da će i ove godine biti tako.

Na sudjelovanje u natječaju pozvani su svi učenici škole, a najbolji radovi bit će i nagrađeni prigodnim nagradama. Krajnji rok za predaju radova je petak 23. studenoga 2018., a nakon što komisija odluči koji su radovi najbolji neki od učenika će biti nagrađeni lijepim nagradama tako da se svakako isplati potruditi i dati mašti na volju.

preneseno s: www.emedjimurje.hr

 



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content