FOTO Više od 175 djevojčica i dječaka do 12 godina sudjeluju na ‘Veseloj školi nogometa’ u Malom Mihaljevcu

Zabavna škola nogometa sastoji se od 12 kategorija te ih se najviše njih svodi na loptu i samu koordinaciju tijela

Više od 175 djevojčica i dječaka od 2 do 12 godina u narednim danima družit će se na nogometnom igralištu u Malom Mihaljevcu, a zahvaljujući Udruzi mladih Mali Mihaljevec i Mihovljan koji već šest godina za redom organiziraju Veselu školu nogometa.

Mališani iz svih dijelova Međimurja koji sudjeluju na 6. ‘Veseloj školi nogometa’ raspoređeni su u grupe koje su složene po različitim dobnim skupinama, a njima se bave mladi iz spomenutih Udruga koji su educirani treneri.

Zabavna škola nogometa sastoji se od 12 kategorija te ih se najviše njih svodi na loptu i samu koordinaciju tijela. Ujedno, tijekom utorka polaznici škole upoznat će se sa svakodnevnim radom vatrogasaca, a dok će u srijedu djelatnici policije prikazati atraktivne vježbe kako bi se djevojčicama i dječacima približio rad policijskih službenika.

Župan Međimurske županije Matija Posavec, pohvalio je inicijativu mladih iz Udruge Mali Mihaljevec i Mihovljan koji brinu i educiraju naše najmlađe sugrađane, a ujedno ovakvim projektima su primjer svima žiteljima Međimurja, ali i Hrvatske. Međimurski župan ovom prilikom je otvorio 6. Veselu školu nogometa.

Načelnik Općine Sveti Juraj na Bregu Anđelko Nagrajsalović, pohvalio je te podržao organizaciju vesele škole nogometa i mlade iz udruga Mali Mihaljevec i Mihovljan koji su sa svojim radom primjer svima.

Filip Mikulaj, predsjednik udruge mladih Mali Mihaljevec rekao je kako je sretan što se samo na otvaranju pridružilo 160 djece te je siguran kako će u narednim danima kroz veselu školu nogometa u proći i više od 300 djece te je zahvalio pokroviteljima na nesebičnoj podršci.

Vesela škola nogometa je besplatna zahvaljujući pokroviteljima: Međimurska županija, Općina Sveti Juraj na Bregu, Općina Šenkovec, Mjesni odbor Mihovljan, Prima – biro i Proming.

Organizatori Vesele škole nogometa su Udruga mladih Mali Mihaljevec i Udruga mladih Mihovljan, dok su suorganizatori Udruga žena Mali Mihaljevec, DVD Mali Mihaljevec i NK Mali Mihaljevec.aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content