Vesela škola nogometa od 20. do 24. kolovoza

Vesela škola nogometa je besplatna, a svako dijete u trajno vlasništvo dobiva kapu, majicu i diplomu te svakog dana mali obrok.

Vesela škola nogometa održat će se od 20. do 24. kolovoza na igralištu u Malom Mihaljevcu u popodnevnim satima i ove godine je šesta godina rada. Od prošle godine postoji grupa za djevojčice i dječake od 2 do 4 godine i s njima u igrama mogu sudjelovati i roditelji.

Djevojčice i dječaci starosti od 4 do 12 godina bit će raspodijeljeni po grupama sa svojim uzrastima za koje su educirani treneri pripremili mnoštvo igara. Svako dijete u trajno vlasništvo dobiva kapu, majicu i diplomu te svakog dana mali obrok.

Vesela škola nogometa je besplatna zahvaljujući pokroviteljima: Međimurska županija, Općina Sveti Juraj na Bregu, Općina Šenkovec, Mjesni odbor Mihovljan, Prima – biro i Proming. Roditelji djecu možete prijaviti do 15. kolovoza na kontakte: Matija Pušar 095 / 392 – 1750, Luka Bubek 091 / 301 – 1160 i Jura Kostarić 099 / 807 – 1407.

Organizatori su Udruga mladih Mali Mihaljevec i Udruga mladih Mihovljan, dok su suorganizatori Udruga žena Mali Mihaljevec, DVD Mali Mihaljevec i NK Mali Mihaljevec.

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content