Misa zahvalnica i odmor za učenike

U Osnovnoj školi Ivana Gorana Kovačića Sveti Juraj na Bregu bilo je puno događanja i nakon završetka nastavne godine. Dio učenika koji nije prošao pozitivnom ocjenom nastavio je učenje u dopunskom radu kako bi savladali osnove gradiva. Obavljeni su upisi u 1. razred osnovne škole za školsku godinu 2018./2019.

Učenici osmih razreda i njihove razrednice imaju pune ruke posla oko upisa u srednju školu, a protekli četvrtak bila je organizirana njihova završna svečanost i oproštaj od osnovnoškolskih klupa. U petak je bila podjela svjedodžbi za sve učenike te Misa zahvalnica za sve odrađeno u protekloj nastavnoj godini.

U školi se od jeseni spremaju brojne promjene, a prije svega novina će biti drugačija organizacija smjena i nastave o čemu će roditelji i učenici biti obaviješteni preko web stranica škole uoči početka nastave. Učenici s nestrpljenjem očekuju nove ormariće, a u školi se obavljaju razni radovi pa su u bivšoj svlačionici već pločice zamijenjene parketom te je dobivena nova učionica. U planu je i uvođenje dnevnog boravka.

Učitelji su u školi i rade na poslovima sređivanja i pregleda dokumentacije, pospremanje i uređivanje materijala od prošle nastavne godine te priprema za novu, priprema radnih materijala i nastavnih sredstva za novu školsku godinu i ostale aktivnosti kako bi škola bila što ugodnije mjesto za učenike u usvajanju novih znanja u pripremi za život.

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content