Poljoprivrednik iz Brezja zahvaljujući kojem je nastao Forestland

Nekoliko hektara livade i okolne oranice prenamijenili su u festivalski poligon i tako je nastao – Forestland

Tridesetogodišnji Igor Škrobar iz Brezja naizgled je sasvim običan mladi poljoprivrednik. Obrađuje stotinjak hektara zemlje i po cijele je dane u traktoru, no ipak ga jedan detalj razlikuje od većine.

– Volim elektronsku glazbu i to mi je super, kaže Igor koji uz takvu glazbu ore, sije, kosi i obavlja sve ostale poljoprivredne radove. Imaju poljoprivredno gospodarstvo na kojem imaju muzne krave i zapravo se bave mljekarstvom. No, želja njega i njegovih prijatelja bila je stvoriti pravi festival elektroničke glazbe, po uzoru na splitsku Ultru.

Spojili su ugodno s korisnim, nekoliko hektara livade i okolne oranice prenamijenili su u festivalski poligon i tako je, zahvaljujući našem poljoprivredniku, nastao – Forestland. Više pogledajte u video prilogu HRT centra Čakovec – Varaždin.

prneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content